Кошик
1440 відгуків
+380 (97) 227-46-77
Здолбунывська 4/3, Київ, Україна
ToysKiev
Кошик

Професійне заточування ножів

Ручне заточення, сучасних матеріалів. Заточування проводжу вручну з використанням сучасних матеріалів та інструментів. У процесі ручного заточування сталь не перегрівається (як при заточуванні з використанням електроточила), відповідно, не змінює своїх характеристик. Заточування проводиться з потрібним кутом заточування. Залежно від типу ножа вибирається оптимальне співвідношення між стійкістю та гостротою ріжучої кромки. Мої знання, досвід та наявне обладнання та матеріали дозволяють постійно досягати високих результатів.

Кути заточування:

• 40-45° - підвищена вимога до стійкості ріжучої кромки

• 30-35° - підвищена вимога до гостроти ріжучої кромки

• 35° - ножі для професійного оброблення овочів

• 18-21° - звичайні побутові кухонні ножі

• 25-30° - ножі, що використовуються професіоналами для обробки та обвалки м'яса

• 25-30° - ножі, що використовуються професійними кухарями

• 25° - ножі для професійної обробки риби

Якісне заточування - запорука безпечної роботи.

Заточування ножів:

Заточення кухонного ножа (лезо до 15 см)                 – 60грн.

Заточення кухонного ножа (лезо від 15 до 20 см)      – 70грн.

Заточення кухонного ножа (лезо від 20 см)                – 85грн.

Заточення складаного ножа від                                    – 120грн.

Заточення мисливського ножа від                               – 150грн.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner